Happy Horizon neemt Iconic Studios over

Happy Horizon neemt Iconic Studios over

17-10-2024 (11:04) - Bureaus

Happy Horizon zet opnieuw een strategische stap met de overname van Iconic Studios, een toonaangevend bureau gespecialiseerd in PR, events en influencer marketing. Deze overname versterkt de positie van Happy Horizon op het gebied van creatieve en strategische communicatie en opent de deur naar een indrukwekkend portfolio van (inter)nationale topmerken.

Met klanten als Decathlon, Heineken, Breitling, Fendi, Veuve Clicquot, Ruinart, MINI, BMW en Westfield Mall of The Netherlands, heeft Iconic Studios zich bewezen als een toonaangevend bureau in de wereld van PR en events. Met deze strategische toevoeging voegt Happy Horizon niet alleen een nieuw servicepakket toe, maar biedt het ook aanzienlijke mogelijkheden voor wederzijdse cross-sell. De integratie van Iconic Studios binnen de Happy Horizon-groep zal de marktpositie van beide partijen versterken en nieuwe synergieën mogelijk maken.

“Met Iconic Studios voegen we een bureau toe dat excelleert in de dynamische wereld van PR, events en influencer marketing,” aldus Walter van de Wege, CEO van Happy Horizon. “Dankzij het indrukwekkende trackrecord met topmerken, gecombineerd met hun creatieve en strategische aanpak, is deze overname een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod. Samen kunnen we onze klanten nog breder en impactvoller bedienen. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie om een toonaangevende bureaugroep in Europa te worden.”

Een gedeelde visie op groei en creativiteit

Iconic Studios, gevestigd in Amsterdam, heeft een sterke reputatie opgebouwd dankzij hun benadering van creatieve campagnes en hun vermogen om merken op innovatieve manieren te verbinden met hun doelgroepen. Het bureau zal binnen de Happy Horizon-groep onderdeel worden van de Hub Amsterdam, waarbij Sayori van Leeuwen, Wichard Slootheer en Claire Slootheer, mede-eigenaren van Iconic Studios, een belangrijke rol zullen blijven spelen.

“We zagen direct een geweldige match met Happy Horizon,” aldus Claire Slootheer. “De visie op groei, innovatie en creativiteit sluit perfect aan bij de waarden van Iconic Studios. Deze overname biedt ons de kans om te profiteren van de schaalgrootte en expertise van een sterke organisatie, terwijl we tegelijkertijd onze eigen identiteit en werkwijze behouden. Met Happy Horizon aan onze zijde kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen en nieuwe mogelijkheden creëren binnen zowel nationale als internationale markten.”

Doorgroeien naar absolute top van Europa

De toevoeging van Iconic Studios betekent dat Happy Horizon haar groeiambities verder kan versnellen en haar marktleiderschap in de digitale en creatieve industrie versterkt. De bureaugroep blijft groeien  met het doel om tot de absolute top van Europa te behoren.
 


Media

Marketing

Economisch