TEAM LEWIS nieuw communicatiebureau voor KPMG

31-05-2023 (10:22) - Bureaus

TEAM LEWIS is na een pitchperiode de nieuwe corporate communicatiepartner van KPMG geworden. Zij zullen het consultancykantoor gaan profileren als speler in de markt op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG).

De samenwerking tussen KPMG en TEAM LEWIS bestaat naast strategisch communicatieadvies en PR-activiteiten uit ondersteuning op het gebied van contentcreatie en employer branding. Het bureau helpt ook bij de uitrol van marketingcampagnes, zoals de recente bewustwordingscampagne voor het Jan Hommen Scholarship.

Samenwerking

Silvia Pilger, woordvoerder van KPMG Nederland: “TEAM LEWIS helpt ons om de deskundigheid van onze medewerkers voor een groot publiek zichtbaar te maken. In onze samenwerking lijkt het al alsof we een paar collega’s aan ons eigen team hebben kunnen toevoegen.” Vera Kops, Vice President Benelux bij TEAM LEWIS: “We zijn enorm trots dat we een grote naam als KPMG mogen toevoegen aan ons portfolio. Met een bredere ESG-kennis en -kunde speelt KPMG in op een urgente behoefte van transparantie, en de verantwoordelijkheid die bedrijven op dit gebied moeten nemen. Ook bij TEAM LEWIS geloven we sterk in de essentiële toevoeging van ESG op onze strategie en de aanpak van de campagnes die we uitrollen. Daarnaast sturen we aan op een persoonlijke benadering door gezicht te geven aan het merk.” 


Media

Marketing

Economisch