United Playgrounds lanceert innovatie agency MACH8

United Playgrounds lanceert innovatie agency MACH8

04-09-2024 (07:00) - Bureaus

United Playgrounds introduceert MACH8: een innovatie agency waarin de transformatieve kracht van AI en andere opkomende technologieën centraal staat.

“We zijn al meer dan een jaar nu ‘underground’ aan het experimenteren en exploreren met onze (groeps)klanten en hebben al tal van innovatieprojecten en campagnes ontwikkeld voor vooraanstaande merken als KLM, Socios, McDonalds, NOC*NSF en HEMA + Warchild. Vandaag lanceren we met MACH8 een belangrijke stap voor de groep, met een agency die zich volledig richt op de technologische innovaties van nu,” zegt Eelco van de Wiel, die leidinggeeft aan MACH8. “AI transformeert het complete digitale speelveld en leidt een nieuwe tech-revolutie. Met wat we binnen MACH8 kunnen, laten we zien dat we altijd een stap voor willen blijven en de toekomst voor onze klanten vorm kunnen geven.”

MACH8 specialiseert zich in AI-gedreven content-creatie, hyperpersonalisatie en optimalisaties van experiences binnen customer journeys, ondersteund door een team van ontwikkelaars, dataspecialisten en creatieven. MACH8 richt zich daarbij niet alleen op AI, maar ook op augmented reality (AR), virtual reality (VR) en data-innovatie. Deze technologieën veranderen hele industrieën en MACH8 positioneert zich als partner voor organisaties die willen innoveren en excelleren in dit razendsnel veranderende landschap.

Diederik Breijer, CEO United Playgrounds: “In het United Playgrounds-ecosysteem wordt MACH8 het kloppend hart van onze digitale innovatie. Het doel is merken uit te dagen zichzelf verder te ontwikkelen, d.m.v. snelle prototyping, innovatiesprints en productontwikkeling, waarbij we focussen op de directe toepasbaarheid en waardecreatie van nieuwe technologieën. Eelco heeft zich als founder van LiveWall bewezen dit als de allerbeste te kunnen.”


Media

Marketing

Economisch