Anderzorg lanceert 'Leef #DeLeven'

07-12-2021 (09:53) - Campagnes

Anderzorg lanceert hun nieuwe merkcampagne 'Leef #deleven'. Met deze campagne, wat een samenwerking is tussen creative agency XXS Amsterdam en productiehuis Vigics, richt Anderzorg zich op een jongere doelgroep; de millennials. Voor veel jongeren is verzekeren een low-interest product, terwijl dit ook voor hen zeer belangrijk is. Anderzorg wil hier verandering in brengen en richt zich daarom juist op deze mensen.
 
Met deze campagne wil de verzekeraar laten zien dat je met hun Flex verzekering zelf de regie hebt over #deleven. De campagne benadrukt dat Flex van Anderzorg een voordelige verzekering is, waarbij je alleen verzekerd bent voor wat je écht nodig hebt, je gemakkelijk kan overstappen en dat Anderzorg je de mogelijkheid biedt om aan je eigen gezondheid te werken door gebruik te maken van verschillende premium gezondheidsapps, zoals Headspace. Anderzorg biedt zorg zonder dat het je zorgen geeft, zodat jij ongestoord #deleven kan leven.
 
De samenwerking tussen XXS Amsterdam en Vigics voor de nieuwe campagne voor Anderzorg is voor de hand liggende, aangezien de twee jonge creatieve bedrijven beide precies weten waar de doelgroep, waar Anderzorg zich op focust, zich mee bezig houdt en wat ze aanspreekt. Voor de campagne is er inspiratie onder andere gehaald uit de snappy beeldcultuur van TikTok.
 

Credits

Regie: Donnya Zidan
Producer: Sophie Victorine
Producer: Vera de Bode
Producer: Michelle van Huisstede
1st AD: Libbe van Dijk
Fotografie: Juliane Falk
DOP: Stef Kwinten
Focuspuller: Casper Fraij
Gripper: Jasper - Grip Enterprises
Gaffer DD1: Dwight Cooman
Gaffer DD2: Glenn Bruijntjes
Best Boy DD1: Kevin Thompson
Best Boy DD2: Kenneth van Bochove
Art Director: Jorinde Kirsten - Studio Baks
Art Assistent: Cheriva Volney
Styling: Imre van Schooneveld
Visagie: Faisa Sontodimedjo
Locatie manager: Rory Kloek
PA dag 1: Fabian van der Hulst
Covidmanager/PA dag 2: Demi Gomez
VFX Supervisor: David Velt
Catering: Nathalie - Lunch Idee
Post producers: Diede Zillinger & Willem Korsten
Edit: Erik ten Brinke
Grading: Wietse van Bezooijen
VFX/GFX: David Velt
Music & Sound: Niels @ Audentity