Inschrijving voor de iF Design Award 2025 is begonnen

Inschrijving voor de iF Design Award 2025 is begonnen

08-05-2024 (14:28) - Design

Ontwerpers opgelet! Het registratieportaal van de iF Design Award 2025 is geopend, en heeft sinds dit jaar een verbeterde gebruikerservaring. Voor degenen die voor 28 juni deelnemen, geldt er een speciaal Early Bird-tarief.

De iF Design Award biedt een uitzonderlijk podium voor jouw ontwerpwerk. Als prijswinnaar ontvang je niet alleen erkenning, maar ook toegang tot verschillende hulpmiddelen die je designcarrière een boost geven.

De iF Feedback Chart geeft je feedback van internationale experts na elke juryronde, waardoor je waardevolle inzichten krijgt om je ontwerp te verbeteren. Bovendien, met iF Marketing Tools kun je gebruikmaken van het iF Design Award logo, deelnemen aan internationale winnaarscampagne op sociale media, en de nieuwe, innovatieve iF Design Metaverse Experience, die je ontwerpen naar een hoger niveau tillen. 

Daarnaast onthult de nieuwe iF Design Ranking jouw internationale positie binnen de designwereld. Ten slotte biedt de iF Community jou en je team de kans om te netwerken tijdens de prijsuitreiking, het iF Design Trend Report, de Trend Conference, en andere community-building evenementen. 

Meer informatie over de inschrijfprocedure en belangrijke data vind je hier.