Joolz bekroond met Red Dot èn iF Award

28-08-2023 (13:25) - Design

Het Nederlandse premium kinderwagenmerk Joolz heeft met de Joolz Geo³ kinderwagen twee internationale designprijzen gewonnen: de Red Dot Award en iF DESIGN AWARD.

De Joolz Geo³ won beide onderscheidingen binnen de categorie ‘product design’, wat Joolz’ toewijding aan kwaliteit, functionaliteit en esthetiek in het ontwerp van hun producten onderstreept. Het zijn de vierde en vijfde designprijs die Joolz in ontvangst neemt. 

Alle kinderwagens van Joolz zijn ontworpen met een duidelijk doel: de nieuwe generatie ouders in hun kracht zetten door het ze zo makkelijk mogelijk te maken om er samen met hun kind(eren) op uit te gaan. Met deze missie in gedachten, lanceerde het kinderwagenmerk in 2022 de Joolz Geo³, met verschillende designupgrades ten opzichte van de voorgaande generaties Geo. De wagen is ontworpen om ouders het ultieme gemak en comfort te bieden tijdens alle avonturen met hun kinderen. Dankzij bescherming tegen alle weersinvloeden in de wieg en stoel en de anti-lekwielen ga je moeiteloos buiten de gebaande paden. Joolz’ stevigste en ruimste kinderwagen beschikt bovendien over een extra grote mand en biedt de mogelijkheid om uit te breiden naar een duo-kinderwagen. De unlimited stroller is verkrijgbaar in meerdere kleuren waarvan de stof gemaakt is van gerecyclede plastic flessen (rPET).

Irene Muller, Marketing en Brand Director bij Joolz: “De erkenning van zowel de Red Dot als de iF award voor de Joolz Geo³ maken ons ontzettend trots. Bij Joolz streven we niet alleen naar functionele en gebruiksvriendelijke producten die het leven van ouders makkelijker maken, maar ook naar een stijl die aansluit op de nieuwe generatie ouders. Deze awards onderstrepen de inspanningen van ons toegewijde team en inspireren ons om te blijven streven naar excellentie in al onze ontwerpen.”