Kia presenteert filosofie met een kunsttentoonstelling tijdens Milan Design Week

12-04-2023 (16:48) - Design

Kia gaat zijn designfilosofie 'Opposites United' presenteren met een tentoonstelling op de Milan Design Week 2023. Het programma van de tentoonstellingsweek, die wordt gehouden in het Museo della Permanente in Milaan van 17 april tot 23 april, bevat ook verschillende optredens en bijeenkomsten.

Het designteam van Kia heeft speciale illustraties gecreëerd die het verhaal achter de nieuwe ontwerpfilosofie belichamen. Karim Habib, Executive Vice President en Head of Kia Global Design, is een van de aanwezige designers van Kia die de 'Opposites United'-installaties en de designfilosofie gaan presenteren.

Programma

De kunsttentoonstelling, die in première ging op de Gwangju Design Biennale 2021 in Korea, bevat ook een evenementenruimte met een podium en een forum voor lezingen en keynotes. Tijdens de Milan Design Week staat elke dag in het teken van een van de vijf belangrijkste ontwerpprincipes van 'Opposites United'. Het evenementenprogramma bestaat onder meer uit deep dives, discussiefora en voorstellingen.