Larusmiani eerste virtuele Try-On techonologie

09-05-2023 (15:34) - Design

Larusmiani, de Italiaanse herenkledingwinkel op maat, introduceert de virtuele pastechnologie in hun winkel in Milaan. Met de hulp van Zyler kunnen klanten nu alles in de winkel passen zonder dat ze een fysieke kleedkamer nodig hebben. 

Klanten kunnen de schermen in de winkel gebruiken om een ??outfit te kiezen, een selfie te maken, maten in te voeren en vervolgens zelf de collectie te bekijken. 

Virtuele proefervaring

De virtuele paservaring wordt mogelijk gemaakt door Zyler, een leverancier van augmented reality en virtuele pastechnologie voor de mode-industrie. Door het Zyler-platform in hun winkel te integreren, kan Larusmiani klanten een naadloze en intuïtieve virtuele proefervaring bieden, hen helpen beter geïnformeerde aankoopbeslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met hun aankoop.

Luxury Experie Lab

Klanten kunnen experimenteren met verschillende kleuren, stijlen en pasvormen en een duidelijk idee krijgen van hoe de kleding eruit zal zien en passen voordat ze een aankoop doen. De ervaring is in samenwerking met Deloitte, als onderdeel van hun Luxury Experience Lab in de Larusmiani-winkel in Milaan. Guglielmo Miani, CEO van Larusmiani, zegt: "We zijn erg blij om onze klanten een virtuele proefervaring aan te bieden in onze flagshipstore in Milaan. Klanten kunnen zichzelf nu in een paar seconden in onze hele collectie zien en ontdekken een nieuwe ervaring in de winkel. De feedback is zeer positief en we zien nu al conversies in onze winkel."