Marian Duff, Janine Toussaint en Wouter Valkenier creatieve ereburgers van Amsterdam

20-07-2023 (10:49) - Design

Na de zomer gaat de komende editie van GLUE amsterdam connected by design van start. Ondertussen is de creatieve sector al actief in de aanloop naar het designevenement dat van 14 tot en met 17 september plaatsvindt.

Zo zijn er drie nieuwe Creative Citizens of Honour 2023 gekozen, subsidies zijn toegekend, er is een nieuwe website, een gloednieuwe editie van GLUE TV en een zichtbare campagne door de hele stad. De drie leiders uit de creatieve industrie zijn in het bijzonder gekozen vanwege hun uitmuntende bijdrage aan de sociale cohesie van de stad. Voorafgaand aan GLUE worden de nieuwe Creative Citizens of Honour geëerd op het podium in Paradiso.

Het Amsterdamse vierdaagse designevenement GLUE verbindt publiek, ontwerpers, architecten, interieurontwerpers, showrooms, musea, galeries, academies en merken met elkaar. Het event beleeft zijn vierde editie. 

Creatieve ereburgers 2023 (van links naar rechts): Janine Toussaint (Moving Arts Project), Marian Duff (OSCAM) en Wouter Valkenier (Studio Valkenier)