Rotterdams merk DANTE6 wil uit schaduw stappen en benoemt nieuwe CEO

06-10-2023 (11:02) - Design

DANTE6 benoemt Angelique de Rond per 2 oktober 2023 als nieuwe Chief Executive Officer (CEO).

Evelyne Brekelmans heeft er als Founder en Creatief Directeur het afgelopen jaar bewust voor gekozen om in alle rust op zoek te gaan naar een nieuwe CEO. De gezamenlijke visie omvat een sterke nadruk op internationale uitbreiding en optimalisering van de diverse omnichannel kanalen.

Uit de schaduw

Na 14 jaar is het voor het merk 'tijd om uit de schaduw te stappen'. Het bedrijf is bezig om de interne systemen en processen klaar te maken. “Angelique brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar DANTE6. Zij heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in de detailhandelsindustrie, en heeft een indrukwekkend trackrecord opgebouwd in leidende functies als CEO, COO, Brand Director en Business Development Director binnen vooraanstaande bedrijven in de mode-, lingerie- en luxe cosmetica-industrie. Haar geavanceerde expertise in de Scandinavische en o.a. Europese en Noord-Amerikaanse markt zal ons helpen om onze positie verder te versterken en te innoveren in de internationale markt,” aldus Founder & Creative Director Evelyne Brekelmans.

Angelique de Rond
vult aan: “Ik voel me vereerd met de kans om bij dit bedrijf te komen werken en ben diep onder de indruk van de prestaties van DANTE6 in de afgelopen 14 jaar. Het merk heeft een indrukwekkende stabiliteit en een professioneel niveau bereikt, waardoor dit premium merk veel potentie heeft voor verdere groei en ontwikkeling. Mijn strategische visie voor DANTE6 omvat een sterke focus op internationale expansie en het opzetten van activiteiten in nieuwe landen.”