Broad Horizon neemt 2Foqus over

Broad Horizon neemt 2Foqus over

06-12-2022 (12:37) - Economisch

Broad Horizon, kondigt de aanstaande overname aan van data- en analytics specialist 2Foqus. De overname maakt deel uit van de plannen van de Broad Horizon-group om zijn data science- en business intelligence-kennis en consultancy uit te breiden en te verdiepen via een buy and build-groeistrategie.

2Foqus zal onder zijn eigen merk blijven opereren, met behoud van de naam en merkidentiteit. Dit is ook het geval bij de andere bedrijven die onder de Broad Horizon-group vallen, waarbij ze veel gebruikmaken van elkaars expertise.

Jean-Yves Charlier, CEO bij Broad Horizon: "We kijken ernaar uit om 2Foqus bij ons team te verwelkomen. 2Foqus zal een cruciaal onderdeel zijn van onze totale propositie voor mid-market- en enterprise klanten in Nederland. Zij zijn experts in het implementeren van business intelligence-tooling en -processen. Daarnaast hebben zij verschillende sterke partnerships (PowerBI, Qlik, TimeXtender), waarmee ze van grote waarde zijn voor ons bestaand klantenbestand. Ook zien we mooie mogelijkheden rond het gezamenlijke klantenbestand en productaanbod van 2Foqus en een van onze bestaande merken, Cmotions, dat gespecialiseerd is in business solutions & analytics, applicatie-integratie en datamigratie."  


Bureaus

Media

Marketing