Odin Groep neemt Cloudwise over

Odin Groep neemt Cloudwise over

27-02-2024 (10:57) - Economisch

Om hun positie in het onderwijs te verstevigen neemt Odin Groep IT-dienstverlener Cloudwise, over. Cloudwise zet haar bedrijfsvoering met de huidige directie en management voort en krijgt daarbij volwaardige toegang tot de faciliteiten en kennis van de groep.

Odin Groep gaat met dochteronderneming Heutink ICT en Cloudwise onderzoeken waar synergievoordelen te behalen zijn met de intentie om samen de ICT-dienstverlening voor het primair- en voortgezet onderwijs verder te ontwikkelen.

Volgens Arno Witvliet, CEO van Odin Groep, past deze stap helemaal in de groeistrategie van Odin Groep. Odin Groep stelt IT-bedrijven in staat te excelleren in hun eigen marktsegment. Om relevant te blijven, is groei, schaalgrootte en spreiding van markten noodzakelijk. "Vandaar dat onze strategie zich niet alleen richt op autonome groei, maar ook heel nadrukkelijk op het toevoegen van meer bedrijven binnen de groep. Bij voorkeur bedrijven die goed aansluiten bij voor ons bekende markten en bestaande portfolio’s. Om daarbij maximale synergie te creëren zoeken we naar organisaties die landelijk – of internationaal – actief zijn, dezelfde groeiambities hebben en – heel belangrijk – een vergelijkbare bedrijfscultuur hebben. Cloudwise voldoet ruimschoots aan deze criteria en gaat Odin Groep zonder twijfel verder helpen om onze activiteiten in het onderwijs verder te ontwikkelen. Met deze overname verwachten we dan ook te kunnen blijven innoveren en investeren in aansprekende oplossingen voor het onderwijs.”
 


Bureaus

Media

Marketing