MEDION ERAZER gaat verder als onafhankelijk merk; Europese tour aangekondigd

23-08-2023 (11:06) - Gaming

MEDION ERAZER heeft aangekondigd dat ze vanaf de start van Gamescom 2023 verdergaan als onafhankelijk merk genaamd ERAZER.

De leverancier van high-end gaminghardware met meer dan vijftien jaar ervaring op de markt, zet zich als bedrijf volledig in voor de game-industrie en probeert de saamhorigheid binnen de gaming-community te versterken. Om de naamsverandering samen met de community te vieren, gaat het merk met een speciale ERAZER-truck naar verschillende Europese landen, waaronder Nederland.

Speciale ERAZER-truck in Utrecht

Om de betrokkenheid binnen de gamecommunity te stimuleren en om de wereld kennis te laten maken met de naamsverandering, organiseert ERAZER een speciale Europese tour. Met een getransformeerde roadshowtrailer tourt ERAZER in november langs drie van de grootste game-evenementen in Europa, waaronder Nederland. De truck staat namelijk op 18 en 19 november in Utrecht op Dutch Comic Con. Naast Dutch Comic Con is ERAZER ook met de truck aanwezig op Paris Games Week in Frankrijk (1 t/m 5 november) en Dreamhack in Zweden (23 tot 26 november).

Complete ERAZER-gaminglijn aanwezig tijdens Europese tour

Mensen die de truck bezoeken, kunnen aan de slag met de volledige gaming-lijn van ERAZER, waaronder de krachtige gaming-laptops Beast X40, Major X20 of Defender P40. Ook kan er worden gespeeld op high-end gaming-pc's, zoals de ultra-efficiënte ERAZER Bandit X20. Futuristisch-minimalistische pc-modellen, zoals de Hunter X30, Mechanic X20 en Enforcer X10/15, zijn ook aanwezig bij de truck. Naast dat bezoekers kunnen gamen op de uitstekende gameproducten van ERAZER, is er ook de mogelijkheid om goodies te winnen, showcases bij te wonen of te kijken naar influencers die vanuit de truck livestreamen. Als klap op de vuurpijl hebben bezoekers de mogelijkheid om hun grootste gaming-fantasie in vervulling te laten gaan; racen op een levensgrote gaming-laptop van meer dan twee meter hoog.