Nieuwe aanbieder voor betere privé-balans

20-02-2024 (15:18) - Lifestyle

Kindergarden, landelijke aanbieder van kinderopvang, introduceert vandaag FamilyWork Solutions op de Nederlandse markt. Deze dienst verzorgt niet alleen opvang voor kinderen van werknemers, maar geeft ook advies en coaching over het vinden van het juiste werk privé-balans.

WorkFamily Solutions verzorgt zowel structurele als incidentele kinderopvang voor werknemers. Naast een verbeterd welzijn van werknemers, brengt dit concept ook meer succes voor organisaties. Nicole Krabbenborg, Directeur Kindergarden Nederland, vertelt: "Door ouders te helpen bij het vinden van een goede werk privé-balans behouden ze hun waardevolle medewerkers voor het bedrijf. Dit zien ze niet alleen terug in commitment en loyaliteit maar ook in een vermindering van het ziekteverzuim."

Succes in het buitenland

WorkFamily Solutions is gebaseerd op het succesvolle model van de internationale moederorganisatie van Kindergarden, Bright Horizons. De dienst heeft zich al bewezen in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, India en Duitsland. Inmiddels werken daar al zo'n 10.000 bedrijven met het concept.