Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn ‘Ricoded’

Rico Verhoeven lanceert eigen voedingssupplementenlijn ‘Ricoded’

07-12-2022 (10:26) - Marketing

GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Kickboksen Rico Verhoeven lanceert op 7 december zijn langverwachte eigen voedingssupplementenlijn genaamd Ricoded.

De lijn, ontwikkeld in samenwerking met partner High End Nutrition, is ontwikkeld voor top- en amateursporters, maar ook drukke professionals en studenten. De eerste twee producten zijn een vegan maaltijdvervanger en een nootropic. De eerste biedt met name ondersteuning bij het completeren van het voedingspatroon, de nootropic draagt bij aan het verbeteren van het cognitief vermogen en geven je brein bijvoorbeeld een beter geheugen, helpt bij een verhoging van het concentratievermogen of sneller te denken.

Herprogrammering van jezelf

Rico zegt over de ontwikkeling: “Echt al jaren speelde ik met het idee om iets met supplementen te doen. Ik vond het ook wel spannend, omdat ik veeleisend ben qua werking en hoge kwaliteit van de ingrediënten. Tegelijkertijd wilde ik dan ook nog een productrange introduceren die juist voor een zo breed mogelijke groep mensen toepasselijk was. Dat heeft wel wat tijd gekost in het vinden van de juiste ontwikkelaars, vorm en naam. De merknaam Ricoded draagt mijn naam in zich, maar is ook een Engelstalige verbastering van het woord Recoding; het herprogrammeren van jezelf.”

De supplementen zijn vanaf nu hier te verkrijgen. 

 


Bureaus

Media

Economisch