SQUAREDCIRCLE brengt ‘functional drinking’ naar Nederland

30-05-2023 (15:15) - Marketing

Net als in Amerika wordt de sober trend ook in Nederland steeds populairder. In navolging van vele celebrities zoals Bella Hadid, Calvin Harris en Miley Cyrus kiezen steeds meer mensen voor een levensstijl zonder alcohol.

Dit komt vooral doordat veel mensen bewuster bezig zijn met hun geestelijke gezondheid en hun algemene welzijn. Het drinken van alcohol geen goede keuze meer vinden. Het Nederlandse SQUAREDCIRCLE speelt op deze trend, die zij ‘dry drinking’ noemen, in met hun gelanceerde plant-based drankje. REBALANCE N°001 heeft een stimulerend effect, zonder de kater of crash achteraf en kan dus op elk moment van de dag gedronken worden.

Stress verminderen

SQUAREDCIRCLE is niet alleen alcoholvrij, het drankje bevat ook functionele ingrediënten die goed voor je zijn. De koud gebrouwen Japanse Kukicha-thee met Citrus aroma’s is verrijkt met adaptogenen (functionele paddenstoelen en kruiden) om je stressvrij, energiek en gefocust te laten voelen. SQUAREDCIRCLE bevat vier verschillende adaptogenen: Reishi, Ashwagandha, Rhodiola en Eleuthero. Deze actieve ingrediënten helpen het lichaam de effecten van stress te verminderen en het optimale evenwicht te vinden door homeostase te bevorderen, de natuurlijke staat van het menselijk lichaam.

Functional drinks

Door het gebruiken van adaptogen wordt SQUAREDCIRCLE ook wel een ‘functional drink’ genoemd. De term ‘functional drinks’ wordt al tientallen jaren gebruikt voor drankjes die ontworpen zijn om effecten te hebben die verder gaan dan smaak en hydratatie en wordt steeds populairder. Deze drankjes staan vooral bekend om het feit dat ze de gezondheid bevorderen door gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten met een stimulerend effect. De meest bekende voordelen van deze functionele drankjes zijn het verlagen van stress, energie geven en een aanvulling zijn op je dagelijkse voeding.

Amsterdam Art Week

Om de lancering van SQUAREDCIRCLE te vieren is het merk vol trots een partnership aangegaan met Amsterdam Art Week, wat van 31 mei t/m 4 juni plaats vindt in Amsterdam. SQUAREDCIRCLE zal tijdens Amsterdam Art Week te vinden zijn op de officiële opening op 1 juni bij de Rijksakademie van beelden de kunsten en bij diverse Open Studios door de hele stad.
 


Bureaus

Media

Economisch