Janny van der Heijden gasthoofdredacteur van Margriet

Janny van der Heijden gasthoofdredacteur van Margriet

17-04-2024 (10:32) - Media

Janny van der Heijden is deze week gasthoofdredacteur van Margriet. In haar ‘eigen’, unieke editie, die op 17 april uitkomt, geeft de culinair journalist en tv-persoonlijkheid een inkijkje in haar persoonlijke leven.

In de modereportage schittert Janny met haar familie, onder wie haar zonen Diederick en Roderick en kleindochters. Ze geeft een exclusief kijkje in haar privé-fotoalbum en gaat in gesprek met politica Dilan Yesilgöz. Daarnaast beschrijft André van Duin in een openhartige column wat Janny voor hem betekent.

Rondleiding door museum met Janny

Natuurlijk ontbreken ook Janny’s culinaire favorieten niet in haar nummer. Ze deelt klassiekers die iedereen kan klaarmaken, want volgens Janny bestaat de frase ‘ik kan niet koken’ niet. Ook is er een winactie: lezeressen van Margriet kunnen een speciale rondleiding in het Rijksmuseum winnen, geleid door Janny, die groot kunstliefhebber is. Ook geeft Janny tien door haar ontworpen serviezen weg: Sharing Moments Naahn en Sharing Moments Tulp.

Glimlach

“Ik hoop dat dit nummer met net zo veel plezier gelezen en online bekeken wordt, als waarmee ik het met het hele team gemaakt heb”, aldus Janny. “En dat de editie inspireert en hier en daar een glimlach teweeg brengt, maar dat het mensen vooral laat realiseren dat leeftijd maar een getal is.”

Vakmanschap

“Met haar humor, culinaire deskundigheid en warme persoonlijkheid past Janny perfect bij Margriet”, vertelt Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen. “Tel daar haar vakmanschap bovenop, want Janny was in het verleden hoofdredacteur van TIP Culinair, en je krijgt dé ideale gasthoofdredacteur. Ik ben supertrots op de prachtige editie die we samen hebben gemaakt.”

Margriet 18, het gasthoofdredacteurnummer van Janny van der Heijden, verschijnt op 16 april bij de abonnees en ligt vanaf 17 april in de winkels.


Bureaus

Marketing

Economisch