Stichting Nederlandse Top 40 en BNR brengen Podcast Top 40

18-01-2022 (10:59) - Media

Met de Podcast Top 40 worden de ontwikkelingen op de verschillende podcastplatformen nauwgezet gevolgd en iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe lijst.
 
Erik de Zwart, voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40, is trots op de nieuwe hitlijst: "De hoeveelheid podcasts is enorm. Dat biedt de luisteraar een breed scala aan luistermogelijkheden. Wij hebben met onze verschillende hitlijsten altijd een representatief overzicht willen bieden van de belangrijkste ontwikkelingen in de entertainmentwereld. Daar hoort de podcast natuurlijk ook bij."
 
De Podcast Top 40 krijgt op de dag van verschijnen uitgebreid aandacht op BNR. Zo zijn de nieuwe rangen en standen iedere dinsdagmiddag te horen tijdens het programma In De Middag. Ook wordt de lijst zorgvuldig geanalyseerd door André Dortmont en Mireille Weisz die, samen van een gast, een speciale podcast maken: Podcast Top 40. "We zijn blij met de aandacht die de hitlijst krijgt bij BNR. Deze hitlijst verdient achtergrondinformatie en verdieping en op deze manier wordt daar optimaal invulling aan gegeven", zo vervolgt de Zwart.

Bureaus

Marketing

Economisch