Streamingdienst CANAL+ live in Nederland

Streamingdienst CANAL+ live in Nederland

04-12-2023 (14:58) - Media

De nieuwe streamingdienst van CANAL+ is vanaf vandaag beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een ruim aanbod van Europese films en series.

Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met eigen merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series. Met dit nieuwe platform krijgen consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van CANAL+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière. Een grote verscheidenheid uit alle genres met allemaal één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus.

Het streamingplatform van CANAL+ is vanaf vandaag te downloaden in de Appstore en Playstore. Een abonnement kan worden afgesloten op canalplus.nl voor € 4,99 per maand. De eerste zeven dagen is de app gratis, daarna is deze maandelijks opzegbaar. De app is op alle apparaten te gebruiken door twee gebruikers tegelijkertijd. 


Bureaus

Marketing

Economisch