Ambassadors versterkt productieteams in Amsterdam en New York

Ambassadors versterkt productieteams in Amsterdam en New York

01-08-2022 (16:35) - Mensen

Ambassadors verwelkomt Annejes van Liempd als Executive Producer in Amsterdam en Tessa Ward als Producer in New York.
 
Annejes brengt meer dan 25 jaar ervaring mee als producer, fotograaf en docent aan het Master Institute of Visual Culture. Bij Ambassadors zal ze nauw samenwerken met Executive Creative Director Justin Blyth voor klanten zoals Booking.com, die ook gebruik maken van Ambassadors’ creatieve automatiseringsplatform Cube.
 
Tessa voegt zich bij Executive Producer Katya Meyer in New York. Samen zullen zij in Noord-Amerika hybride productiediensten aanbieden op het gebied van animatie, bewerking, kleurkwaliteit, VFX en creatieve technologie. Ze brengt een heel eigen perspectief mee naar de studio, als half Nederlandse en half-Amerikaanse, met meer ruim 12 jaar ervaring in beide markten, als film- animatie- en illustratieproducent.
 
Founding partner van Ambassadors Halbo van der Klaauw over de uitbreiding: “Annejes en Tessa zullen niet helemaal nieuwe gezichten zijn voor onze klanten, omdat we het geluk hebben gehad dat ze in het verleden freelance bij ons waren. We zijn erg blij dat ze nu officieel ‘in the building’ zijn, terwijl we doorgaan met het versterken van de positie van Ambassadors als een tech gedreven creatieve partner in zowel Amsterdam als New York”.