Christian Duprat nieuwe Vice-President en General Manager bij Adobe West-Europa

01-06-2023 (15:31) - Mensen

Adobe benoemt Christian Duprat tot Vice-President en General Manager in West-Europa. Hij zal werkzaam zijn in Parijs en sluit zich aan bij het EMEA-team, dat sinds 2022 onder leiding staat van Luc Dammann.

Het team ontwikkelt de Enterprise-business en stimuleert de groei van Adobe in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, de Benelux en de Scandinavische landen. Onder de klanten van Adobe in West-Europa bevinden zich toonaangevende merken zoals Real Madrid en Prada.

Voordat hij bij Adobe kwam, had Duprat de leiding over de verkoopafdelingen bij TIBCO Software. Hij was de Group Vice President EMEA Noord-West en maakte onderdeel uit van de Cloud Software Group. Met 20 jaar ervaring in het beheer van groei- en bedrijfstransformatiestrategieën nam hij al snel de verkoopteams in een diverse regio’s op zich bij ILOG (een Franse uitgever van managementsoftware die in 2008 door IBM werd overgenomen). Duprat heeft een master in Finance en Accounting van de Universiteit van Bordeaux en een master in Management van de Toulouse Business School.

Christian Duprat: “Ik heb altijd het voorrecht gehad om niet alleen voor snelgroeiende internationale bedrijven te werken, maar ook nog eens naast inspirerende leiders en uitzonderlijke teams. Daarnaast ben ik erg enthousiast over multiculturele, high-performance werkomgevingen. Dat is waarom ik blij ben om nu bij Adobe aan de slag te gaan.”