Daniëlle en Gert Brinkhuis ondernemers van het jaar Multicopy

Daniëlle en Gert Brinkhuis ondernemers van het jaar Multicopy

15-04-2024 (12:26) - Mensen

Daniëlle en Gert Brinkhuis, eigenaren van Multicopy Hoofddorp/Haarle, zijn uitgeroepen tot Multicopy-ondernemer van het jaar 2023. Deze prijs is de belangrijkste onderscheiding die wordt uitgereikt binnen de Multicopy-organisatie. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse Multicopy Conferentie.

Tijdens de Multicopy conferentie worden er verschillende ondernemers binnen het bedrijf in het zonnetje gezet. Hierbij is de prijs voor ondernemer van het jaar de belangrijkste onderscheiding. Annette Dales, algemeen directeur Multicopy, zgeeft aan dat Daniëlle en Gert positief ingestelde ondernemers die elk jaar stapsgewijs weten te groeien. “Dit komt door hun continue drive tot innovatie en ontwikkeling waarmee ze creatieve communicatieoplossingen voor hun klanten weten te bedenken. Bovendien begrijpen zij de uitdagingen van hun klanten en kunnen daardoor goed met hen meedenken en hen het juiste advies geven.”

Andere prijzen

Naast ondernemers van het jaar worden ook de snelst groeiende vestigingen en de ondernemers met de hoogste omzetcijfers in het zonnetje gezet. In 2023 hadden Thedor en Nicole Hoksbergen de hoogste omzetcijfers met hun vestigingen in Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein. De twee vestigingen die het sneslst zijn gegroeid zijn Multicopy Den Haag en Multicopy Arnhem.