Meike Ondersteijn (Samsung) en Matthew van Ede van der Pals (OVERHAUS) naar MIX

Meike Ondersteijn (Samsung) en Matthew van Ede van der Pals (OVERHAUS) naar MIX

17-06-2022 (19:58) - Mensen

MIX breidt het team uit met twee nieuwe versterkingen. Meike Ondersteijn en Matthew van Ede van der Pals voegen zich bij het eenjarige bureau. Het totale team groeit hierbij uit naar zes.
 
Matthew van Ede van der Pals komt van designbureau OVERHAUS waar hij als designer ruim zeven jaar identiteiten en campagnes ontwierp. Hij voegt zich bij MIX in het creatieve team en gaat direct aan de slag voor Boels Rental en OneFit. "Het is geweldig om deel uit te mogen maken van het jonge en gedreven team van MIX. Ieder heeft zijn eigen expertise die feilloos met elkaar blenden.”
 
Meike Ondersteijn is overgekomen van Samsung Benelux. Daar overzag ze als project manager meerdere internationale projecten. Bij MIX wordt ze Head of Operations en is ze verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de organisatie. “De stap van klant naar bureauzijde bevalt enorm. Het niveau van creativiteit en de snelheid waarop deze mensen kwaliteit leveren is indrukwekkend. Dit is het bureau wat ik had willen bellen.”
 
MIX is gespecialiseerd in idee-gedreven strategie en creatie voor merken die zoeken naar verandering. In haar jonge bestaan ontwikkelde MIX inmiddels merken en campagnes voor onder andere OneFit, Boels Rental en BPD.