Petra Slokkers treedt toe tot directieteam McDonald’s Nederland

Petra Slokkers treedt toe tot directieteam McDonald’s Nederland

01-08-2022 (08:46) - Mensen

Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Ze wordt binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking en verbinding met de 74 Franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door Franchisenemers gerund wordt.

Slokkers begon haar carrière bij McDonald's al op zestienjarige leeftijd met haar eerste bijbaan, bij McDonald's restaurant Rotterdam Alexandrium. Ook tijdens haar opleiding aan de meao bleef ze bij McDonald's werken, waarna ze zich aanmeldde voor het managementtraineeprogramma van McDonald's Nederland.
 
Na het bekleden van diverse functies groeide ze door naar de rol van Field Service Manager, waarmee ze een belangrijke schakel werd tussen McDonald's Nederland en de Franchisenemers. Voor haar toetreding tot de directie bekleedde zij de functie van Head of Field Operations. Voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van McDonald’s in Nederland is Slokkers in 2013 internationaal onderscheiden met de prestigieuze President’s Award.

“Petra heeft echt ketchup in haar bloed, zoals we bij McDonald’s zeggen”, vertelt Annemarie Swijtink, Managing Director McDonald’s Nederland. “We kennen Petra van haar jarenlange ervaring en diepgaande kennis van onze operatie en haar sterke people management vaardigheden. Met deze stap versterken we het directieteam van McDonald’s Nederland in strategie en uitvoering, met als doel de onze business resultaten en gastenervaring te blijven verbeteren.”