SEG benoemt Rachel Gómez Y Maseland tot nieuwe CEO

SEG benoemt Rachel Gómez Y Maseland tot nieuwe CEO

18-11-2021 (14:57) - Mensen

Per november staat Rachel Gómez Y Maseland aan het roer van internationaal managementbureau Sports Entertainment Group (SEG). Zij wordt verantwoordelijk voor alle divisies binnen het bedrijf, namelijk Football, Cycling, Esports en Artists. Ook zal zij alle andere afdelingen aansturen, inclusief The Media Nanny.
 
Met haar nieuwe aanstelling neemt Gómez de leiding over van oprichter Kees Vos, die zich als voetbalagent weer volledig gaat focussen op zijn passie.
 
Gómez heeft ruim twintig jaar ervaring in senior-functies, bij onder andere Sanoma Media, Hearst en recentelijk als Country Manager bij AutoScout24 en voegt nu SEG toe aan haar indrukwekkende CV. Met bewezen competenties in het transformeren van bedrijven, het bouwen van high performance organisaties en het realiseren van succesvolle groei brengt zij een unieke en diverse expertise mee naar SEG. In haar nieuwe functie gaat Gómez zich focussen op het verder ontwikkelen en uitvoeren van de toekomststrategie van SEG, de verdere professionalisering van de structuur van de organisatie en de groei van alle divisies.