Makkelijk Chinees leren met GoodHabitz

24-01-2023 (11:48) - Opleidingen

Het van oorsprong Nederlandse e-learning platfom GoodHabitz breidt zijn leerbibliotheek uit met vereenvoudigd Chinees. Dit is de twintigste taal op het GoodHabitz platform, waar later dit jaar ook Turks en Catalaans aan toe worden gevoegd.

GoodHabitz lanceert in totaal 30 online trainingen in vereenvoudigd Chinees, variërend van communicatievaardigheden, digitale vaardigheden tot taal- en productiviteitscursussen. 25 trainingen worden in januari uitgebracht en de overige vijf in maart van dit jaar. De trainingen zijn naast vertaald, ook gelokaliseerd. Zo kunnen Chinees sprekende medewerkers zich kunnen ontwikkelen in de taal die zij spreken, met eigen lokale voorbeelden. 

Internationale ambities

Chinees is de twintigste taal die wordt toegevoegd aan het online leerplatform. Organisaties die werken met GoodHabitz, kunnen hun medewerkers nu ook laten leren in Mexicaans en Argentijns Spaans, Braziliaans Portugees en Australisch en Indiaas Engels. Ook Turks en Catalaans worden dit jaar toegevoegd.
Milan Hofmans, Country Director Nederland bij GoodHabitz, vertelt: “Inmiddels zijn we 20 talen verder, maar onze internationale ambities zijn nog altijd even groot. We blijven daarom nieuwe talen toevoegen aan ons platform zodat leren in de eigen taal voor nog veel meer mensen mogelijk wordt.”