ADNIGHT 2024: 12 uur lang creativiteit, inspiratie en feest

ADNIGHT 2024: 12 uur lang creativiteit, inspiratie en feest

20-09-2024 (11:49) - Personal Growth

Over 2 weken barst de 7e editie van ADNIGHT weer in alle hevigheid los. Op vrijdag 4 oktober staat Amsterdam bijna 12 uur lang in teken van netwerken, inspiratie, talent en vooral het vieren van de bruisende creatieve industrie. Zoals ieder jaar is er een uitgebreid bureauprogramma met talks en activiteiten door de hele stad. Maar ook de randprogrammering is dit jaar uitgebreider dan ooit.

Afterparty in de Houthavens

De primeur voor de afterparty dit jaar is de nieuwe locatie in de Houthavens. Bij The Other Side barst het feest vanaf 22:00 uur los met een aantal namen die afgelopen festivalseizoen hoge ogen gooiden op onder andere Lowlands. DJ Lele, NALA & Jolani Jhones, Tida Kamara en Kurashi Soundsystem geven acte de presence.
Daarnaast is er voor het eerst een zaal waar DJ’s van DEPT, Dentsu Creative, code d’azur en 51North de avond aan elkaar draaien onder de naam ADNIGHT & Friends.

Talentprogramma uitgebreid

Dit jaar is er extra uitgepakt voor jong talent. In aanloop naar het bureauprogramma kunnen studenten en jong talent alvast kennismaken met de industrie en krijgen ze pointers voor de avond tijdens WAY IN. Vanaf 15:00 is talent welkom op de WPP Campus. Hier deelt Marcel Molenaar, Country Manager Linkedin, inzichten in carriere-ontwikkeling en zullen AKQA’s Evan Dunn en Hannah Glazebrook vertellen over het prijswinnende project Pink Chip’ voor UN Women NL en de DEGIRO. Daarnaast zijn ook RA*W, JongeHonden en PlusPlusOne aanwezig om meer te vertellen over hun activiteiten.

Bureaus

Het bureauprogramma is zoals ieder jaar toegankelijk voor kaartkopers via de app. Dit jaar zijn er ruim 100 verschillende talks en activiteiten georganiseerd door 72andSunny, &MediaGroup, ACE, Adformatie & Capital C, AKQA, Alfred, AWOL, Boomerang, code d’azur, DEPT®, Dentsu Creative, Four Bent Corners, Framer, G2K, LePub, M&C Saatchi Sport and Entertainment, Monks, MOST Amsterdam, Serviceplan Group, Studio HER, New Kith, ON A DAILY BASIS, Publicis Groupe, TBWA\NEBOKO, team5pm, Trojan Monkeys, Design Bridge & Partners, Kantar, GroupM, Ogilvy, VML, We Are Social, Wefilm Creative Agency & YellowGrape.

ADNIGHT vindt plaats op 4 oktober van 17:00 tot 22:00 uur. De afterparty begint om 22:00 uur en gaat door tot laat. Kaarten voor ADNIGHT zijn te koop via www.ADNIGHT.nl.