Gardeners zoekt creatief zwaargewicht

05-04-2021 (19:01) - Powered by

Creative agency Gardeners zoekt een creatief zwaargewicht om samen mooie dingen mee te maken. Vanuit de beste plek in Amsterdam, de Vondelkerk, bedenken en produceren we al 12 jaar nieuwswaardige campagnes om het goede in merken te laten groeien. Dit doen we voor merken als Bloemenbureau Holland, Justdiggit, Naïf, Elho, Waterschap, Aidsfonds en The Good Roll.
 
Samen met de klant zoeken we naar het relevante en persoonlijke in het merk en van daaruit gaan we concepten. We doen strategie, merkactivatie en campagnes en ook nog altijd (maandelijkse) pr-activiteiten en influencer-marketing. Dit zorgt ervoor dat alles wat we doen heel veel zichtbaarheid krijgt. Om dat te kunnen blijven doen zijn we op zoek naar een:


MEDIOR/SENIOR CREATIVE BIJ THE GARDENERS

Full time
 

Genoeg over ons, want deze oproep gaat natuurlijk over jou. Als je hier wilt komen werken dan kun je creatief en strategisch denken vanuit nieuwswaarde en van daaruit on-offs, maar ook volledige (activatie) campagnes ontwikkelen. Je haalt je inspiratie uit van alles en weet wat er speelt in Nederland en de rest wereld. Met andere woorden: je weet wat vet is. Je bent kritisch en komt met spraakmakende ideeën die ook nog eens sympathiek zijn. En als ze iets goeds doen voor de wereld, word je daar extra blij van. Dat kan gewoon een glimlach zijn, maar ook een oplossing voor een maatschappelijk probleem.

Even concreet:

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring.
Je hebt kennis van nieuwe media, technologieën, social en weet wat hierbinnen de advertising-mogelijkheden zijn.
Je bent allround creatief; je hebt een art-oog, maar kunt vooral goed schrijven en strategisch denken.
Je kunt je ideeën zelfstandig uitwerken (helemaal top als je bekend bent met InDesign, Photoshop en Illustrator.)
 

Heb je dat? Dan hebben wij dit:

Een super-interessante baan (met alle ruimte voor groei en ontwikkeling).
Een heel leuk team.
Als het weer kan; een knappe werkplek (ja ja, in de Vondelkerk).
Een salaris dat bij dit alles past.


Stuur je portfolio naar nikki@gardeners.nl
www.gardeners.nl