The Art of Co-Design

30-11-2023 (11:55) - Publicaties

In een wereld waar samenwerking de hoeksteen van innovatie is, komt "The Art of Co-Design" naar voren als de hulpbron die de praktijk van co-design versterkt. Dit boek gaat verder dan het modewoord en biedt een uitgebreide en aanpasbare gids die uw succes in creatieve samenwerking garandeert.

Naarmate co-design aan populariteit wint, is het van belang om de essentie en praktische implicaties ervan te begrijpen. Hoewel er online verschillende toolkits voor co-design bestaan, schieten ze vaak tekort in het aanpakken van diverse contexten en bieden ze geen inzicht in de methoden en toepassingen van co-design. "The Art of Co-Design" is het baanbrekende antwoord op deze kloof en biedt een verkenning van de kernprincipes en praktische stappen van co-design.

The Art of Co-Design

Geschreven door een team met een grote toewijding aan het bevorderen van samenwerkingsbenaderingen, onderscheidt "The Art of Co-Design" zich als het enige co-designhandboek dat u ooit nodig zult hebben. Door nauwgezet onderzoek en zorgvuldige analyse van bestaande bronnen biedt dit boek een blauwdruk die u door elke fase van het co-designtraject leidt.

DE AUTEURS

Jeremy Kerr, Jessica Cheers, Danielle Gallegos, Alethea Blackler en Nick Kelly zijn ontwerpers, onderzoekers en academici van het QUT Design Lab en Centre for Childhood Nutrition Research aan de Queensland University of Technology, Australië. Ze hebben wereldwijd gezamenlijk leiding gegeven aan meer dan 50 grote en meerjarige co-designinitiatieven in sectoren als de gezondheidszorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, technologisch ontwerp en sociale verandering.