The Whole Story – De ultieme gids van Storytelling in de maak

14-08-2023 (12:15) - Publicaties

Nieuw Storytelling boek crowdfunding van Rogier van Kralingen biedt grote en kleine merken speciale deals.

Wat is een verhaal? Waarom vertellen we verhalen aan elkaar? Hoe worden ze het beste opgebouwd en verspreidt? Wat is er uniek aan jouw eigen verhaal? Het nieuwe boek The Whole Story van Rogier van Kralingen is het hele verhaal over storytelling, van de eerste geschiedenis van de mens tot aan moderne media, en alles daar tussenin. In deze zomerperiode zijn er nu voordelen voor merken door mee te doen aan de crowdfunding.

De kracht van verhalen is gigantisch. Van de meest waardevolle merken, tot hele civilisaties die erdoor gevormd zijn… stories can change the world for the better. In storytelling gaat het immers om het gevoel, de weg ergens naar toe en niet alleen het einddoel, en het samen overwinnen van obstakels, zoals duurzaamheid en diversiteit. Alleen… een goed verhaal vergt naast sterke moderne communicatie ook nog steeds een ouderwetse dosis magie.

Rogier van Kralingen, schrijver: “Het is mijn doel om die magie over de hele wereld verspreiden, tot in de verste uithoeken! We zijn alleen een boutique organisatie, dus hebben we daarbij de hulp van een crowdfunding voor nodig, maar we geven er ook echt heel veel voor terug. Als deelnemer aan de lezingen of masterclasses krijg je interactief les in het hoe, wat en waarom van storytelling. Jouw verhaal wordt op basis van jouw input live opgemaakt. Je ziet het zo voor je ogen verschijnen!”

De creatieve crew neemt organisaties mee in het héle verhaal over storytelling, met al haar wetten uit de literatuur, muziek, merk, film en televisiewereld, gekoppeld aan wetenschappelijke kennis over menselijke emoties en ruime ervaring met het opzetten van honderden culturele, publieke en corporate verhalen. En terwijl deelnemers elementen toevoegen aan hun verhaal, leren ze tegelijkertijd de bouwstenen van storytelling kennen om zo zelf een betere storyteller te worden.

Nu tijdelijk, in de crowdfunding campagne, worden de verschillende lezingen, workshops en masterclasses voor de beste tarieven aangeboden.