Springbok behaalt B Corp certificering

Springbok behaalt B Corp certificering

24-10-2024 (09:41) - Sustainable

Springbok is officieel B Corp-gecertificeerd. Deze erkenning bevestigt de inzet van Springbok voor duurzaamheid, integere bedrijfsvoering en positieve groei.

Het B Corp-certificaat geldt voor alle vestigingen van Springbok in België en Nederland. Springbok is met 360 medewerkers een van de eerste agencies van deze omvang die het label haalt.

Sammy Colson, CEO: “Wij willen een voorbeeld zijn voor onze sector en laten zien dat het mogelijk is om technologie en creativiteit in te zetten voor positieve groei. Onze klanten staan voor ongeziene uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, diversiteit en groei. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze diepgaande digitale expertise en creativiteit ook kunnen inzetten voor een positieve impact.”

De certificering is ook van groot belang voor de medewerkers van de groep. “Het behalen van deze mijlpaal is een echte teamprestatie. Al onze medewerkers speelden een cruciale rol in dit proces,” aldus Christophe Mes, Chief of Staff. “B Corp worden weerspiegelt niet alleen onze waarden en het harde werk van het team, maar versterkt ook een positieve werkcultuur, diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid.”