Beleggingsplatform BOTS lanceert eerste community gerichte NFT collectie

16-06-2022 (13:03) - Tech

Beleggingsplatform BOTS lanceert haar eerste non-fungible token (NFT) collectie, de Bots Alpha Club, op 15 juli 2022. De community gerichte collectie bestaat uit 3.000 unieke NFT's. 
 
"Bij BOTS zijn we van mening dat NFT's een grote impact hebben op de manier waarop wij onze identiteit uitdrukken. NFT's kunnen je persoonlijkheid dan ook op veel verschillende manieren laten zien. Zo zijn ze bijvoorbeeld het sociale bewijs van deelname en betrokkenheid bij culturele evenementen, de clubs en netwerken waartoe je toegang hebt, en een bewijs van je steun aan kunstenaars of startups. In de toekomst zal je NFT-collectie ook een bewijs zijn van de gebeurtenissen en initiatieven die je mogelijk hebt helpen maken. NFT's zijn veel meer dan alleen digitale certificaten van eigendom. Het is een onweerlegbaar bewijs van je professionele en privé nalatenschap. Daarom is het van groot belang dat we onze gebruikers kennis laten maken met deze revolutionaire technologie", zegt Rachid Garti, VP Customer Experience bij BOTS.
 
NFT-eigenaren krijgen toegang tot zowel digitale als fysieke BOTS voordelen. Dit zal exclusieve toegang tot kennisdelende groepen omvatten waar de liefhebbers van fintech, web3, trading, crypto en beleggen elkaar ontmoeten. Ook zal BOTS digitale en fysieke evenementen hosten waar NFT-houders kunnen luisteren naar deskundige sprekers en tegelijkertijd ook kunnen netwerken. Tot slot kunnen alle NFT eigenaren airdrops verwachten die in een later stadium zullen worden aangekondigd. 
 
3D-bots als inspiratie
De beperkte collectie, bestaande uit 3.000 NFT's, zal verkocht worden voor het equivalent van 375 USD in ETH. De verkoop start op 15 juli via een speciale website: https://nft.bots.io. De bots zijn geïnspireerd op de huidige bots die worden aangeboden op het BOTS beleggingsplatform en zullen 3D modellen zijn in verschillende spannende varianten, met allerlei attributen en looks. Deze bots verschillen in zeldzaamheid en zullen willekeurig over de collectie worden verdeeld, zodat iedereen een gelijke kans heeft op een zeldzame NFT.