Agenda

De Global Talent Intelligence Conferentie

HeadFirst Taurusavenue Hoofddorp - Event

De Global Talent Intelligence Conferentie

wo 27 september 2023 t/m do 28 september 2023 - Nederland is het eerste land waar 150 leiders op het gebied van Talent Intelligence, recruitment en recruitmentdata elkaar ontmoeten. Tijdens een tweedaagse conferentie op 27 en 28 september op het hoofdkantoor van de Headfirst Group zullen opinieleiders, experts en sprekers van over de hele wereld spreken over actuele uitdagingen op de arbeidsmarkt op het gebied van werving.

De Global Talent Intelligence Conferentie telt 24 zeer ervaren sprekers met veel kennis van recruitment, afkomstig van topbedrijven over de hele wereld. 

Talent Intelligence

Het tweedaagse evenement is een must voor Talent Acquistion Leaders, CHRO's, HR-managers, journalisten en iedereen die de nieuwste ontwikkelingen in de recruitmentbranche wil begrijpen. De eerste conferentie in zijn soort zal in het Engels worden gehouden en toegankelijk zijn voor een internationaal publiek van recruitmentprofessionals die zich graag willen verdiepen in de spannende wereld van Talent Intelligence.

Krachtig hulpmiddel

Geert-Jan Waasdorp, CEO en oprichter van Intelligence Group: “Talent Intelligence is een van de nieuwste en hipste disciplines in de recruitmentbranche. Nu de tekorten in Europa, de VS en andere plaatsen in de wereld duurzaam zijn, wordt de strijd om talent op het gebied van capaciteit, vaardigheden en medewerkers steeds groter. AI kan een krachtig hulpmiddel zijn in deze strijd. Deze conferentie behandelt innovatieve tools en het gebruik van data, zodat de best mogelijke wervingsstrategie kan worden opgesteld.”

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link