Appen met Bjorn Stolte van Handpicked Agencies

01-02-2023 (15:00) - Appen met

Gisteren maakte Bjorn Stolte bekend dat hij Chief Strategy Officer bij Handpicked Agencies wordt. Een overkoepelende naam voor de groep agencies waar N10 zich in 2021 ook bij voegde, waar Bjorn tot eind vorig jaar de rol van Managing Director had. We appten met hem over de landing van N10 bij Handpicked, en wat hij de komende tijd voor ogen heeft voor de samenwerking van het collectief.

Status: Available 

Hi Bjorn! Maartje van Fonk hier, leuk je even te spreken over je nieuwe rol binnen Handpicked
En gefeliciteerd natuurlijk! Wat hoop je te kunnen gaan bereiken in je nieuwe rol?

Hi Maartje, thanks, leuk!
Handpicked is een groep van sterke gespecialiseerde agencies, die allemaal hun eigen unieke positie hebben in de markt. Dat blijft zo, maar daarnaast willen we ons ook blijven ontwikkelen als collectief en onze gezamenlijke waarde voor opdrachtgevers met discipline overstijgende vraagstukken maximaliseren.

Nice! Hoe kijk je terug op de landing van N10 binnen jullie collectief?

Die landing was zacht en verwelkomend! Met veel enthousiasme, nieuwsgierigheid en ambitie van beide kanten.
IN10 werd in de geest van het Handpicked model ook niet direct 'geïntegreerd' en ge-rebrand, maar ging verder als zelfstandig agency binnen de groep. Vooral een boost op de ontwikkeling dus!
Dat pakt tot zover ook geweldig uit voor IN10.

Goed om te horen (:
Hoe denk je komende tijd het maximale uit de interdisciplinaire samenwerking van de verschillende zelfstandige agencies te kunnen halen?

Ondermeer door op basis van een uniforme methode een centraal, overkoepelend beeld van de uitdaging(en) en doelen te vormen. Daar kunnen we dan vanuit de verschillende specialistische perspectieven naar kijken, en vervolgens gezamenlijk een geïntegreerde aanpak bepalen.

Dit klinkt als een mooie uitdaging
Bedankt voor je tijd en reacties Bjorn!

No worries, heb je zo genoeg?

Ja hoor, dit is prima voldoende!
Ik zal het laten weten als hij online komt
Fijne avond verder!

Allright, top! Jij ook fijne avond