Appen met Kirsten over de terugkeer van het Magnum Festival

26-06-2023 (10:34) - Appen met

Na 4 jaar stilte vond de Magnum Sleepover weer plaats, het ultieme branded event rondom de nieuwe ijssmaken van het merk; Double Sunlover en Starchaser. Uiteraard waren er dit weekend influencers en media in overvloed aanwezig om van het Magnum Festival een feestje te maken. Wij appten met Kirsten Vermeer, Brand Manager Ice Cream bij Unilever. 

Hi Kirsten! Maartje van Fonk Magazine hier
Wat leuk dat ik je even kan appen over het Magnum Festival
Inmiddels al een beetje kunnen bijkomen
?

Hi Maartje! Leuk dat je een berichtje stuurt
Haha ja zeker. Het was een mega productie dus we moesten inderdaad wel even bijkomen maar was een feestje om neer te zetten

Leuk!
De afgelopen 4 jaar was het even stil rond de sleepover, waar kwam het idee vandaan om het nu terug te brengen in een festival?

Klopt de sleepover was even uit de running toen de wereld op slot was (: . Maar ze waren altijd een groot succes dus we zijn blij dat we die weer terug hebben kunnen brengen.
En met de Magnum sleepover willen we altijd de campagne van het jaar tot leven brengen. Dit jaar geheel in lijn met onze nieuwe ijsjes. De Magnum Double Sunlover & Starchaser. Waarbij we hebben laten zien dat het niet uitmaakt of je een zonnegod(in) bent of een nachtvlinder. Magnum viert iedereen en altijd & bij ons is pleasure always on. Waar kan je dat beter vieren dan op een festival?

Zeker een mooie reden voor een feestje
Waar ga je zelf voor, sunlover of starchaser?

Sorry had even een belletje tussendoor!

Geen probleem!

Ik ben wel echt team Sunlover 
Die combinatie van ijs met kokossmaak en witte Magnum chocolade & fruitige tinten van mango en passievrucht vind ik perfect voor deze zomerse dagen
Heb jij ze al geproefd?


Nog niet, maar dat zomerse lijkt mij ook wel erg goed voor op een festival
Het festival was dit jaar niet alleen voor influencers toegankelijk zag ik, er vond ook een verkleedfeestje plaats?

Ja klopt! De Magnum Pleasure Treasure
Tijdens het festival stond eigenlijk centraal dat je bij ons jezelf mag zijn en we wilden graag heel Nederland daarin inspireren om zichzelf te zijn
En jezelf zijn en zelfexpressie komt natuurlijk tot leven op verschillende manieren. Bijvoorbeeld op het Magnum festival via fashion, art of muziek. En het stukje fashion hebben we doorgetrokken voor iedereen. We hebben de genodigden van het festival namelijk gevraagd om een statement piece mee te nemen als “entree ticket”. En dit kon dan een outfit of accessoire zijn die ze achter konden laten in de Magnum Pleasure Treasure om de dag erna te doneren aan heel Nederland.
Dus toen is deze “tijdelijke kledingkast” van Magnum voor iedereen geopend. Er zat ook heel leuk een kaartje aan met “dit is wat dit item voor mij betekende en wat ik hoop dat het voor jou doet” . Was mega leuk om op te zetten en de boodschap zo wat verder te verspreiden!

Gaaf! Heb je zelf ook wat achtergelaten of meegenomen?

Ja ik heb een jurkje achter gelaten die ik aanhad met de eerste date van mijn vriend. En daar stond op “mij gaf dit jurkje zelfvertrouwen en liefde, dat gun ik jou ook”

Ah, wat bijzonder dat je die hebt weggegeven!
Hopelijk heeft het een leuke nieuwe bestemming gekregen
Thanks, Kirsten voor de leuke insides over het Magnum Festival! Ben benieuwd wat we volgend jaar zullen terug zien

Ik hoop het ook <3
Graag gedaan! Leuk om er even met je over te kletsen. Wij ook dus stay tuned!