Eric Corton blijft bij KINK en breidt aantal uren uit

25-09-2023 (11:02) - Audio

Eric Corton is met ingang van maandag 2 oktober elke werkdag van 10 tot 13 uur te horen bij radiostation KINK. De radiomaker en muziekliefhebber breidt daarmee zijn programma flink uit: sinds augustus 2022 was hij al elke werkdag tussen 10 en 11 te horen. Daarnaast heeft hij zijn contract met KINK verlengd tot 1 januari 2025.

Eric Corton: "Ik vond het al geweldig om iedere dag op KINK te mogen bulderen… maar daar komen nu nog twee uur per dag bij! Drie dagelijkse uren op de leukste zender van Nederland. Corton is gelukkig."

"Eric is met zijn grote liefde voor alternatieve rockmuziek, prachtige stem en jarenlange radio-ervaring een 100% match met KINK," zegt programmadirecteur Michiel Veenstra. "Ik ben er enorm blij mee dat hij met niet minder dan een verdriedubbeling van zijn doordeweekse zendtijd een nog grotere stempel wil drukken op ons station".

Naast zijn nieuwe tijden in de ochtenden van KINK blijft Corton op vrijdagavond tussen 19 en 21 uur te horen met Michiel Veenstra in het programma Vrijdag CorVee.