Jongerenplatform ZTACK vernieuwt programmering en podcasts

27-10-2022 (14:36) - Audio

Jongerenplatform ZTACK breidt per 1 november verder uit met nieuwe namen, nieuwe programma’s en nieuwe podcasts. Nieuw in de radioprogrammering is ‘ZTACK Club’, waarin opkomend DJ-talent een podium krijgt.

In de nieuwe programmering van ZTACK zijn van maandag tot en met donderdag, van 20:00 tot 21:00 uur, jonge DJ’s te horen met hun eigen show op ZTACK.

Showprogrammering

Op maandag trapt Matt Sound (Matthijs van Dijk) af met zijn programma ‘Groove Sounds’, waarin de nieuwste hits en mash-ups voorbij komen. Op dinsdag brengt Bonkr (Bouke Vergeer) de luisteraar alvast in clubsferen met ‘Bonclub’. Woensdagavond is het de beurt aan Steve Holsten (Stienus Holemans) met ‘Deep Vibe’. Op donderdagavond opent Roberio (Robin Swart) al vroeg de deuren van zijn ‘Club Roberio’. 

Nieuwe podcasts

Nieuw op ZTACK is Salomé Klijn (op bovenstaande foto). Met ‘ZTACK Serious’ gaat zij een nieuwe podcast maken over werk- en prestatiedruk onder jongeren, dat op jonge leeftijd al leidt tot burn-outs en langdurige stressklachten. Radiocoach Pierre Papa: “Heel blij met onze nieuwste aanwinst. Salomé is jong, ambitieus, ondernemend en heeft het enthousiasme dat helemaal past bij ZTACK.” Daarnaast komen ook ZTACK-ers Julian, Stefan en Daan met de nieuwe podcast ‘Studenticompetitie’. In deze podcast gaan de drie heren onderzoeken of zij een echte student kunnen zijn. Wat houdt een typische student in, hoe ziet een week van een typische student eruit en wie van de drie is dan echt de meest typische student? Dat gaan de jongens uitzoeken in deze nieuwe podcast.

Achtergrondinformatie

Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimediatalenten zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!