Eerste headliners FunX Music Awards bekend

03-04-2024 (12:43) - Bucket list

De eerste headliners voor de FunX Music Awards zijn bekend. Jonna Fraser, Reanny en CHO zullen optreden op 30 mei tijdens de awardshow in AFAS Live.

De FunX Music Awards zijn de muziekprijzen van jong Nederland voor de beste MC's, zangers en dj’s van eigen bodem. Het publiek bepaalt wie naar huis gaat met een FunX Music Award. Luisteraars stemmen op hun favoriete artiesten in twaalf categorieën waaronder Artist of the Year, Best Song, Best Album en Next Best

FunX Power Award

Daarnaast biedt de awardshow een podium voor maatschappelijke thema’s waar FunX zich voor inzet. Dit doen ze door de FunX Power Award uit te reiken aan iemand die een belangrijke maatschappelijke bijdrage heeft geleverd aan de FunX-doelgroep. Eerdere winnaars waren het Marokkaanse elftal, Tim Hofman, Défano Holwijn en Akwasi.

Kaarten voor de awardshow zijn helaas uitverkocht. Wie nog live de awardshow wil bijwonen kan de komende weken nog kaarten winnen via FunX. Vanaf 6 mei kunnen luisteraars ruim twee weken stemmen op hun favoriete artiesten via de website van FunX.