Leer alles over digitaal transformeren tijdens ConclusiON!

16-04-2024 (14:13) - Bucket list

Business transformatie en IT-dienstverlener Conclusion organiseert op donderdag 4 juli ConclusiON!, een inspiratie-event over de digitale transformatie. Door het volledige speelveld en expertises samen te brengen onder één dak, wil Conclusion hét event van het jaar organiseren voor beslissers en beïnvloeders rondom digitaal transformeren. Het event vindt plaats in TivoliVredenburg in Utrecht.

Digitale transformatie is voor iedere organisatie de weg naar vooruitgang. De vraag is hoe je als organisatie controle behoudt als digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. In keynotes en workshops krijgen bezoekers van het event antwoord op deze vraag. 

Beleef de digitale transformatie

Tijdens de verschillende sessies worden de bezoekers meegenomen in de digitale transformatiereis van bedrijven als Havenbedrijf Rotterdam, Stichting CIS en Hunkemöller. Ook zijn er workshops over thema’s als technologische ontwikkelingen, responsible AI, verandermanagement en besturingsmodellen. 

Seger Theuns, algemeen directeur Conclusion Nederland is trots op de vijfde editie van ConclusiON!: “De digitale transformatiereis ziet er voor iedere organisatie anders uit en juist dat willen we laten zien. Als partner op het gebied van businesstransformaties en IT is het Conclusion-ecosysteem een mooie bron voor inspirerende succesverhalen. Sprekers vertellen in de breedte over de reis van hun organisatie en laten daarmee zien dat geen uitdaging te groot is. Het uiteindelijke doel van het event is dat bezoekers boordevol inspiratie naar huis gaan, met ideeën over hoe zij de digitale vooruitgang kunnen beheersen, voordat het hen beheerst.”

Corianne Visser, directeur marketing en communicatie bij Conclusion, voegt toe: “Als ergens alle facetten van de digitale transformatie samenkomen, dan is het binnen het Conclusion-ecosysteem. Vanuit die positie willen we al onze relaties inspireren. Het is ontzettend krachtig om in gezamenlijkheid met klanten en de bedrijven uit het ecosysteem een vernieuwend event neer te zetten. Het wordt een boeiende middag vol kennisdeling en netwerkmogelijkheden. Daarnaast willen we bezoekers entertainen door alle aspecten van de digitale transformatie te verbinden aan kunst. Met Daan Roosegaarde als keynote speaker wordt dat absoluut een succes. Ik kijk uit naar het event en moedig al onze relaties van harte aan om de digitale transformatie op 4 juli samen te beleven.”

Wil je het evenement bijwonen? Kijk dan hier voor meer informatie.