Picknicken bij Center Parcs tijdens jubileumeditie Festival TREK

Picknicken bij Center Parcs tijdens jubileumeditie Festival TREK

20-08-2024 (10:08) - Bucket list

Tijdens de tiende jubileum editie van het foodtruckfestial Festival TREK kunnen bezoekers terecht bij de picknick area van Center Parcs.

Midden op het terrein staat een uitkijktoren van acht meter hoog, waar gasten kunnen genieten van het uitzicht over het Máximapark in Utrecht. 

Picknick area

In de picknick area van Center Parcs kunnen bezoekers relaxen en de spelletjes van het Festival TREK spelen. Op de picknickkleden kan genoten worden van het ruime aanbod aan hapjes en drankjes van de foodtrucks op het festival. 

“Onze samenwerking met Festival TREK is ontstaan vanuit de behoefte om mensen samen te brengen in de natuur,” vertelt Julia Peek, Content Manager Center Parcs. “Dat doen wij natuurlijk graag in onze parken, maar ook daarbuiten. Picknicken staat symbool voor onthaasten, echt even de tijd nemen voor elkaar. Samen tafelen, lachen, en genieten van de kleine momenten: dat is waar het allemaal om draait.”

Tien jarig jubileum Festival TREK

“Met bijna 300.000 duizend bezoekers per jaar is Festival TREK al tien jaar het grootste rondreizende foodfestival van Nederland", aldus organisator Emile Faulborn. “We reizen met het festival door de negen grootste en mooiste stadsparken van het land. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en thuis voelt, van jong tot oud, van hip tot burgerlijk. Samen met de foodtrucks, muzikaal talent en theatergroepen hopen we onze bezoekers samen te brengen, en te laten genieten van en met elkaar. De samenwerking met Center Parcs helpt ons om een plek te creëren waar ruimte is om nog meer te genieten en echt even samen te zijn.”

Festival TREK vindt op 6, 7 en 8 september plaats in het Máximapark in Leidsche Rijn. De toegang is gratis. Vrijdag 6 september is het festival geopend tussen 16:00 tot 23:00 uur. Op zaterdag 7 september zijn de deuren van 14:00 tot 23:00 uur geopend. En op zondag 8 september beleeft het festival haar laatste dag van 14:00 tot 21:00 uur.