Ticketverkoop Friends of Search 2024 van start

11-10-2023 (11:44) - Bucket list

Op 21 maart 2024 organiseren brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland de 11e editie van Friends of Search, in de Kromhouthal in Amsterdam. Met een programma van internationele sprekers op het gebied van SEO en PPC.

Met ruim 600 bezoekers per jaar is Friends of Search de grootste searchconferentie van de Benelux. Elk jaar komen consultants, marketeers en bedrijven naar het evenement om te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA en zo hun searchstrategieën te verbeteren. Als bezoeker is Friends of Search hét moment om te sparren met internationale, toonaangevende vakgenoten en antwoord te krijgen op al je vragen. 

Sprekers

De officiële line-up van Friends of Search Fest wordt nog samengesteld maar de eerste sprekers zijn al bekend. Onder meer Martin Röttgerding (Bloofusion Germany GmbH), Gianluca Binelli (Booster Box), Aleyda Solis (Orainti), Lidia Infante (Sanity.io), Jono Alderson, Arnout Hellemans, Bibi Raven (Bibibuzz.com), Alexandra Tachalova (Digital Olympus) en Anu Adegbola (PPC Live UK) betreden het podium.