Closed on Monday breidt uit met creatives Tim Visser en Patrick Gremmer

Closed on Monday breidt uit met creatives Tim Visser en Patrick Gremmer

03-09-2024 (11:54) - Bureaus

Het creatief, maatschappelijk bureau Closed on Monday groeit in 90 maandagen uit tot een veelzijdig team. “Nu kunnen we alles aan”, zegt oprichter Gookie Sassen.

Na een carrière bij onder andere DDB, Monks en Alfred maakt Tim Visser de overstap naar Closed on Monday als Senior Creatief. Patrick Gremmer, die de afgelopen vijf jaar bij Pünktlich werkte, komt het design team versterken als Motion Grafic Designer. Met deze versterkingen staat het Amsterdamse bureau klaar voor de ambitieuze campagnes en pitches die op de planning staan.

Waanzinnig werk voor zinnige merken

"We worden steeds vaker benaderd door grotere, commerciële én maatschappelijke merken. Ons team kan zich meten met de beste bureaus van Nederland," vertelt Gookie Sassen. "Maar we willen niet alleen het beste bureau voor onze klanten zijn, maar juist ook het beste bureau voor de wereld worden. Die beweging is nu officieel gestart."

Over Closed on Monday

Closed on Monday is het eerste bureau ter wereld dat 20% van haar omzet investeert in een betere wereld. Elke maandag. Doordeweeks werkt het bureau samen met Natuurmonumenten, Amsterdam Museum, De Nierstichting, Oma’s Soep en Het Vergeten Kind.
 


Media

Marketing

Economisch