Dept bouwt NFT-gaming community platform voor Merit Circle

Dept bouwt NFT-gaming community platform voor Merit Circle

18-11-2021 (14:25) - Bureaus

De NFT-gaming business groeit razendsnel. Play-to-earn organisatie Merit Circle haakt Dept aan als strategy & technology partner om een gaming community platform te creëren dat kapitaal, expertise en spelers bij elkaar brengt.
 
Play-to-earn verwijst naar blockchain games die hun spelers belonen met behulp van NFT’s. Merit Circle helpt en voorziet gamers, ook wel scholars, van assets om het populaire spel Axie Infinity te kunnen spelen. De scholars verdienen hier in-game rewards waarvoor ze via scholarships met Merit Circle in de echte wereld worden uitbetaald. De huidige focus ligt met name op opkomende economieën, waar gamers door van hun hobby hun werk te maken aanzienlijk meer inkomen genereren.
 

Connectie voorop

Het community platform ontzorgt de scholars op allerlei vlakken. Zo is het een plek waar connectie voorop staat: scholars en meer ervaren gamers, zogenaamde managers, komen hier samen om van elkaar te leren. Maar ook voortgang en prestaties worden hier dankzij data uit de games bijgehouden en inzichtelijk gemaakt ten opzichte van andere spelers. Het platform integreert en faciliteert learning, earning en community en vormt zo een eerste stap richting een competitief en schaalbaar platform in de play-to-earn gaming industrie.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch