NOBEARS Group haalt Synergia Capital Partners aan boord voor volgende groeifase

NOBEARS Group haalt Synergia Capital Partners aan boord voor volgende groeifase

24-06-2022 (13:01) - Bureaus

NOBEARS Group, digital full service agency actief op het snijvlak van digitalisering, technologie en online marketing, maakt zich op voor de volgende groeifase en haalt Synergia Capital Partners aan boord. 
 
Synergia zal het management ondersteunen in haar strategische plannen om zowel autonoom als via acquisities haar groei ambities te realiseren. Het huidige management onder leiding van Dustin Karelse (CEO), Rob Smulders (COO) en Rens van Geel (CMO) blijft aan.
 
NOBEARS groeit al jaren autonoom en realiseerde op eigen kracht twee overnames binnen de bureauwereld. Om een volgende stap te zetten in haar groeiambitie is NOBEARS op zoek gegaan naar een geschikte partner.
 
Dustin Karelse: “We zijn ongeveer een jaar geleden gestart met een brede oriëntatie naar een mogelijke groei partner voor ons bedrijf. De vele gesprekken met partijen hebben veel inzicht gegeven in wat we juist wel en niet zochten. Bij Synergia was erbij het eerste gesprek direct een klik op de personen én de inhoud. Kortweg ondernemend en in kansen durven denken, precies dat wat ons dagelijks drijft. Wat ons daarnaast aansprak is dat Synergia wordt gefinancierd door toonaangevende topondernemers. We zien er naast onze autonome groei enorm naar uit om via acquisities onze dienstverlening en expertises nog verder uit te bouwen en zo onze klanten over de breedte nog meer bij te staan als full service partner."
 
Paul van den Heuvel, Investment Director namens Synergia Capital Partners: “Wij zijn enorm enthousiast dat wij als aandeelhouder van de NOBEARS Group hebben mogen toetreden. Het management team heeft de afgelopen jaren aangetoond dat zij een onderscheidend bedrijf kunnen opbouwen via autonome groei en acquisities zonder de identiteit van het bedrijf te verliezen. Wij zullen het management ondersteunen bij de volgende groei fase van NOBEARS. De komende jaren zijn er veel kansen voor NOBEARS om, o.a. via gerichte acquisities, haar positie in de Benelux verder te versterken. De komende tijd zullen wij tezamen met management actief de markt ingaan om deze kansen te onderzoeken."
 

Over Synergia

Synergia Capital Partners is een onafhankelijke participatiemaatschappij die sinds 1999 investeert in Nederlandse, middelgrote bedrijven in branches zoals agri & food, industriële productie, ICT/ software en (zorg-) dienstverlening.
 

Media

Marketing

Economisch