NS kiest KUMPANY Amsterdam voor activaties

NS kiest KUMPANY Amsterdam voor activaties

04-03-2024 (11:01) - Bureaus

NS heeft voor Kumpany gekozen als bureau voor merkactivaties. Het bureau kwam als winnaar uit de bus na een intensief aanbestedingstraject.

NS en Kumpany zijn geen onbekenden van elkaar. De partijen werken al 14 jaar samen voor het ontwikkelen en produceren van evenementen en PR-activaties.

Bob Bohlander, verantwoordelijk voor merkactivatie en partnerships bij NS: “De aanbesteding was een zoektocht naar de meest geschikte reisgenoot. Het bracht ons in contact met ijzersterke partijen en de keuze was niet makkelijk. Uiteindelijk bleek Kumpany de beste match. Zij begrijpen als geen ander waar ons merk voor staat en de route van onze reizigers. We kijken uit naar de verdere samenwerking met deze nieuwe en oude reisgenoot.”

"We go way back, maar dat was geen garantie voor de winst"

Jasper Admiraal, Managing Partner: “Dit is natuurlijk supernieuws voor ons als bureau en een mooie kickstart van het jaar; het jaar waarin Kumpany 25 jaar bestaat. We go way back, maar dat was geen garantie voor de winst. Ontzettend blij met de waardering van NS en trots op ons team dat dit wederom geflikt heeft. We kijken uit naar veel mooie en effectieve merkactivaties komende jaren”


Media

Marketing

Economisch