Stryk by BUX kiest voor samenwerking met TEAM LEWIS

Stryk by BUX kiest voor samenwerking met TEAM LEWIS

08-12-2022 (14:53) - Bureaus

Tradingplatform Stryk by BUX gaat de samenwerking aan met internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Het bureau gaat Stryk by BUX ondersteunen met PR en mediarelaties in Nederland en Duitsland.

Stryk by BUX zocht een ervaren bureaupartner die net zo sterk is in creatieve en strategische planning, als in de uitvoering van impactvolle media- en marketingcampagnes. Hun keuze viel daarom op TEAM LEWIS.

Traden in CFD's

Stryk by BUX, tot voorkort BUX X, biedt zijn gebruikers met een gebruiksvriendelijke app de mogelijkheid om snel en flexibel te traden in CFD’s (contracts for difference), in onder meer aandelen, forex en crypto. Gebruikers kunnen elkaar digitaal ontmoeten via ingebouwde social mediakanalen.

Rol TEAM LEWIS

TEAM LEWIS biedt een adviserende en ondersteunende rol in het vergroten van de zichtbaarheid en de bekendheid van de app na de recente rebranding. Verder draagt het team bij aan social content en marketingcampagnes om zo nieuwe gebruikers te activeren.

Ambitie

Salim Sebbata, CEO van Stryk by BUX: “Onze ambitie is om de marktpositie van Stryk by BUX te versterken in Europa. We willen ons platform zichtbaar maken, zodat iedereen kan profiteren van deze moderne manier van traden. Onze online aanwezigheid speelt hier een grote rol bij en dat is waarom wij voor TEAM LEWIS kiezen. Samen met TEAM LEWIS’ kennis en expertise willen we onze merkbekendheid laten groeien. We kijken erg uit naar deze samenwerking en vertrouwen erop dat we samen met het team onze ambities kunnen realiseren.”

Ruime ervaring

Sander van Buuren, Managing Director Strategy Benelux bij TEAM LEWIS: “Ons doel is om meer naamsbekendheid en zichtbaarheid te creëren voor Stryk by BUX. We hebben ruime ervaring met deze markten en doelgroepen. We zijn er daarom zeker van dat we in zowel Nederland als Duitsland mooie resultaten zullen behalen voor Stryk by BUX.”


Media

Marketing

Economisch