Vanberkel Professionals start samenwerking met Digital Growth Agency

Vanberkel Professionals start samenwerking met Digital Growth Agency

24-10-2024 (16:46) - Bureaus

Vanberkel Professionals, specialist in de inzet van professionals in de publieke sector, heeft Digital Growth Agency gekozen als partner voor hun marketingstrategie. De samenwerking richt zich zowel op de marketing van Vanberkel Professionals als op hun traineeship Young Public Talent, waarmee jong talent wordt begeleid en opgeleid binnen de publieke sector.

Digital Growth Agency zal Vanberkel Professionals ondersteunen bij het ontwikkelen van een gerichte marketingstrategie om hun merk te versterken en talent aan te trekken voor beide labels. Deze samenwerking heeft als doel om de zichtbaarheid van Vanberkel Professionals te vergroten en zowel ervaren professionals als jong talent beter te bereiken.

Marysol van ’t Hoog, Manager Marketing en Communicatie bij Vanberkel Professionals: “Digital Growth Agency is voor ons de ideale partner om onze marketing naar een hoger niveau te tillen. Hun expertise en frisse blik sluiten perfect aan bij onze ambities om zowel onze professionals als ons Young Public Talent label sterker in de markt te zetten.”

Eelco van den Hoek, oprichter van Digital Growth Agency: “Het is een prachtige kans om Vanberkel Professionals te helpen hun doelen te bereiken. We zijn enthousiast over de samenwerking en kijken ernaar uit om grote stappen te zetten voor zowel hun professionals als jong talent.”


Media

Marketing

Economisch