WAUW bundelt krachten met Media Reverse

WAUW bundelt krachten met Media Reverse

20-09-2024 (12:09) - Bureaus

WAUW Digital Creative Agency versterkt haar positie door de verkoop van een strategisch belang aan full service mediabureau Media Reverse.

Het in Harderwijk en Amersfoort gevestigde bureau, gespecialiseerd in online marketing performance, creatie en development, heeft met het Hilversumse Media Reverse een sterke partner gevonden voor de verdere uitbouw van het bureau. WAUW en Media Reverse blijven als twee zelfstandige labels opereren, maar voor klanten van beide bedrijven ontstaat wel een bredere dienstverlening waarin alle specialismen voor brand & awareness campagnes én performance marketing vertegenwoordigd zijn. Zowel off- als online. Sjors Kroon treedt per direct toe tot de directie van WAUW. Binnen de twee labels werken ongeveer 50 mediaconsultants.

Ernst Admiraal, oprichter en eigenaar van WAUW Digital Creative Agency: “Ik ben er trots op dat Media Reverse een strategisch belang heeft genomen in WAUW. We hebben een schitterend bedrijf opgebouwd dat klaar is voor de volgende stap. Met Media Reverse als partner halen we de juiste versterking binnen om ons verder te ontwikkelen als specialist in online performance marketing, creatie en development op landelijk niveau.”

Ronald Brands, eigenaar van WAUW Digital Creative Agency: “Ik geloof in de combinatie van crossmediacampagnes en performance campagnes en ben blij dat we deze verdere professionalisering van ons bedrijf nu bekend kunnen maken aan de markt”.

Sjors Kroon, oprichter en eigenaar van Media Reverse: “We zetten de samenwerking die we op een aantal klanten reeds hebben nu kracht bij door ook daadwerkelijk samen verder te ondernemen en dat voelt heel goed. De groei in kennis en ervaring en de propositieverbreding die dat met zich meebrengt, is zeer interessant voor onze bestaande klanten en voor toekomstige klanten.”

WAUW Digital Creative Agency is gespecialiseerd in SEA, SEO, online performance
marketing, web-development en creatie. Media Reverse is gespecialiseerd in mediastrategie,
mediaplanning en inkoop voor zowel off- als online campagnes.
 


Media

Marketing

Economisch