GO Sharing genomineerd bij Coolest Dutch Brands

01-07-2022 (15:32) - Cool Brands

GO Sharing verhuurt onder meer e-scooters, e-bikes en elektrische auto’s. Co-Founder en CEO Raymon Pouwels (28) werd onlangs door Forbes opgenomen in de prestigieuze Europese lijst van de 30 meest invloedrijke personen onder de 30 jaar in de categorie Social Impact. Bij FONK scoort GO Sharing een nominatie Coolest Dutch Brands. We spraken met Pouwels onder meer over de vliegende start, ambities en over de duurzaamheid van het bedrijf.
 
De missie van GO Sharing heeft Raymon Pouwels duidelijk op het netvlies: ‘Onze missie is een bijdrage leveren aan een groene planeet met mobiliteit van iedereen en voor iedereen. Dat is het belangrijkste: wereldwijd elektrisch deelvervoer beschikbaar maken voor iedereen.’

Door 100 % elektrisch deelvervoer voor iedereen van deur tot deur toegankelijk te maken, staat GO Sharing aan het roer van de transitie van traditioneel vervoer naar milieuvriendelijker en compact deelvervoer. Pouwels: We lanceren op dit moment elke maand in een andere stad.'
 

Lees het hele verhaal in FONK magazine #340

Lees het volledige verhaal met Jeroen Pouwels nu in FONK magazine #340. Heb je geen abonnement? Overweeg dan om je aan te melden om drie maanden gratis kennis te maken. Je ontvangt dan 6 edities waarna je beslist of je fan bent geworden om over te stappen op een jaarbonnement.
 

Coolest Dutch Brands 2022

De redactie van FONK selecteert ieder jaar twaalf van origine Nederlandse merken die in aanmerking komen voor de titel Coolest Dutch Brand van het Jaar. De genomineerde merken voeren, elk op hun eigen manier, sustainability hoog in het vaandel. Ze zijn in het jaar van hun nominatie positief zichtbaar in de media vanwege hun (vernieuwende) product of dienstverlening en weten door intelligente marketing aantoonbaar een breed publiek aan zich te binden. Ook genomineerd in 2022: The Good Roll, Swapbox, Spoony, Nuud en Yumeko. Vandaag: GO Sharing.
 

Sponsors & partners

Hoofdsponsor: ConceptD
Sponsor: Ruwer
Partners: GUC Agency (challenger vlogs), D8 Amsterdam (award design), Massive Music (host halve finale), studio lotte douwes (award realisatie) en Artbox (NFT).