Arvato Financial Solutions wordt Riverty.

22-06-2022 (10:07) - Economisch

Arvato Financial Solutions wordt Riverty. Het bedrijf heeft de ambitie om een thought leader te zijn in de FinTech-wereld door gebruik te maken van financiële technologie, data en procesoptimalisaties om duurzame groei voor haar klanten te bevorderen en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzaam economisch ecosysteem.
 
Mensen en hun behoeften centraal stellen bij alle activiteiten - dat is het belangrijkste element van de nieuwe positionering van het bedrijf. Riverty draagt bij aan een maatschappij waarin financiële transacties eerlijke, inclusieve en duurzame groei bevorderen. En waarin waarde wordt gecreëerd met vertrouwen en ervaring als sleutels tot succes.
 
Tegelijkertijd is Riverty ook een antwoord op nieuwe sociaal-economische ontwikkelingen. Fysieke en virtuele werelden smelten samen. Zij brengen een ingrijpende verandering teweeg die vraagt om slimme en eigentijdse oplossingen voor betalings- en debiteurenbeheer die de nieuwe uitdagingen van de gedigitaliseerde VUCA-wereld het hoofd bieden door veerkracht en een agile mindset. Samen met klanten en partners richt de Bertelsmann-dochter zich daarom op een ontwikkeling van onderling verbonden ecosystemen om eerlijke, duurzame groei te bevorderen.
 
"Onze transformatie is het antwoord op de uitdagingen en de eisen van onze tijd. Wij willen samen met consumenten, klanten en partners de volgende generatie financiële producten creëren. Holistisch denken, onze people-first benadering en het geloof in onderling verbonden ecosystemen zijn belangrijke pijlers om dit te bereiken. Met Riverty brengen we onze productlijnen en hun sterke punten nog dichter bij elkaar en opereren we vanaf oktober onder één naam", zegt Jan Altersten, CEO van Riverty.
 

Bureaus

Media

Marketing